nailart

"Met nailart zijn de grenzen oneindig."

box

Wilt u eens iets anders met uw nagels, dan biedt nailart de uitkomst. Versiering op uw nagel(s) met of zonder steentjes, dikke of dunne lijntjes, druk of rustig, bijna alles is mogelijk. Neemt u eens een kijkje in het fotoboek en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Een nieuwe trent binnen Nailart is Design Nailart, 3D effecten zijn hierbij ook mogelijk en door het gebruik van verschillende kleuren Acryl ontstaat een mooi effect. Door Design Nailart is vrijwel alles mogelijk geworden.

In tegenstelling tot de verf die op uw nagel wordt aangebracht bij Nailart, wordt er bij Design Nailart gewerkt met Acryl. Door het aanbrengen van een gel sealer gaan uw nagels weer wekenlang mee.

U kunt uiteraard altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, om te vragen naar de vele mogelijkheden die er op vandaag mogelijk zijn met (Design)nailart. Doordat de nagelstylist beschikt over vakbladen, het volgen van cursussen en het bezoeken van diversen beurzen, worden de laatste trends nauwlettend in de gaten gehouden.

Uiteraard bepaald U waar uw voorkeur naar uitgaat.