behandelingen

"Het verschil tussen Gel en Acryl Nagels."

box

Acryl nagels worden gemaakt van een mengsel van poeder en vloeistof welke hechten tot een kneedbaar bolletje. Dit acryl bolletje wordt met een penseel op de nagel in de juiste vorm geboetseerd en hard door de blootstelling aan de buitenlucht vanzelf uit.

Bij gelnagels wordt gewerkt met een stroperige substantie welke pas hard wordt onder UV licht. Het voordeel is hiervan is dat de nagels makkelijk gemodelleerd kunnen worden totdat deze onder de speciale UV lamp worden gehouden. De gel is geurloos (in tegen stelling tot acryl) en is (meestal) hypoallergeen.

Met beide methoden is het mogelijk deze te versieren met nailart. Bij Acryl kan er tevens een 3D effect worden aangebracht.

Uiteraard kan de nagelstylist U uitgebreid informeren naar de mogelijkheden van beide methodes.

 

"Tot wel 2 weken krasbestendige nagels en een prachtige kleur!"

 

CND Shellac is een unieke hybride Gellak, die je draagt als een traditionele nagellak. Echter zorgen de Shellac Top Coat en de Base Coat voor een bijna onverwoestbare nagel!

Omdat je de Top Coat, de Base Coat en de Shellac kleuren laat uitharden onder een UV-lamp, heb je nooit meer last van een lange droogtijd. Je nagelkleur is direct droog en uitgehard en tot wel 2 weken krasbestendig!